Kogerstraat 57 | 1791 EP Den Burg | telefoon: 0222 - 313 025 | e-mailadres: info@texelvastgoed.nl

Verkocht onder voorbehoud

Op een prima zichtlocatie gelegen, direct nabij het dorpscentrum, een uitstekend geoutilleerd bedrijfspand met bovenwoning én comfortabel dagverblijf. De gehele begane grond is thans in gebruik als winkelruimte. Laat u informeren over andere brede gebruiksmogelijkheden. Uiteraard is de winkel ook als going-concern over te nemen. Perceel oppervlakte: 249 m² eigen grond. De afgelopen jaren is het pand grondig aangepakt en gemoderniseerd. Het geheel staat er keurig bij.

Omschrijving

Begane grond

Begane grond: totaal oppervlakte ca 150 m²; hierbinnen valt het winkelgedeelte met paskamers, magazijn/pantry, en (mede vanaf buiten te bereiken) hal/entree met trapopgang voor de bovenwoning. Vanuit het magazijn bereikt u via de trap het dagverblijf (logeerverblijf) op de 1e verdieping. Achter de winkel bevindt zich een terras. De woning op de 1e verdieping (totaal ca. 75 m²) heeft aan de voorzijde een woonkamer met open keuken. Verder 2 slaapkamers en een badkamer met toegang tot zonnig dakterras. Het geheel is prima geïsoleerd en voorzien van 2 systemen voor centrale verwarming. Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en overigens ook in de nabijheid op openbare parkeerterreinen.

Bijzonderheden

Een zeer fraai geheel met meerdere gebruiksmogelijkheden. Het pand is gesplitst in appartementsrechten. Aanvaarding kan in overleg geschieden.

Kenmerken

 • Type woning: winkelruimte
 • Bouwjaar: 1850
 • Perceelgrootte: 249 m²
 • Inhoud: 625 m³
 • Gebruiksoppervlakte: 0 m²
 • Aanvaarding: in overleg

Brochure

Wilt u de informatie over dit object op uw gemak uitprinten en nalezen? Dan kunt u hier eenvoudig de brochure downloaden:

Download brochure

De locatie

Facebook

Makelaardij Texel Vastgoed

Kogerstraat 57
1791 EP Den Burg
Telefoon: 0222 - 313 025
E-mail: info@texelvastgoed.nl

E-mail update

Ontvang nieuwe en gewijzigde objecten als eerste per e-mail

 1. Naam*
  Wat is uw naam?
 2. E-mail*
  Het e-mailadres is niet correct of al in gebruik. Heeft u al een account? Gebruik dan de knop Inloggen
 3. Frequentie
  Invalid Input
 4. Aanbod
  Invalid Input
 5. Invalid Input
 6. Invalid Input
 7. *
  Invalid Input