Image

Kogerstraat 57 | 1791 EP Den Burg | telefoon: 0222 - 313 025 | info@texelvastgoed.nl

JAN AYEWEG 5 - DEN HOORN
5 Jan Ayeweg , Den Hoorn, Noord-Holland, 1797RL, Nederland VERKOCHT ONDER VOORWAARDEN
Permanente woningen
11
Kenmerken
Type woning:
Vrijstaand woonhuis met schuren
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Publicatie datum:
nov 22, 2021
Bijgewerkt op: dec 09, 2021

Stelt u zich eens voor  … wonen op één van de mooiste plekken van het toch al zo prachtige eiland Texel. Omringd door de bossen, de duinen en strandslag “Jan Ayeslag”. Deze droom kan voor u realiteit worden en het beste is nog dat u deze droom volledig zelf vorm kan geven door het realiseren van uw eigen droomvilla op de plek van de voormalige boerderij genaamd “Westerend”.

Deze zogenaamde kop-hals-romp boerderij is gebouw in 1962 en is uitgebouwd in 1970. Daarnaast vindt u op deze prachtige plek een schuur met stal van circa 250 m² en een vrijstaande houten schuur van circa 120 m².

Het geheel ligt in het ‘oude land van Texel’ en kent prachtige vergezichten die deze plek zo uniek maken. U kijkt uit op het schilderachtige Hoornder kerkje, draait u zich om dan ziet u de prachtige duinen en het Texelse dennenbos liggen. Hier ervaart u de diversiteit en rijkdom van de Texelse natuur optimaal.

Op zomerse dagen lonkt de zee, op wandelafstand ligt strandslag Paal 12. U duikt hier zo de Noordzee in voor een verfrissende duik. Dineren bij zonsondergang is hier geen vakantiegevoel maar een dagelijk ritueel om uw dagen af te sluiten.

Hoe Texels wilt u het hebben?

Momenteel heeft het geheel nog een agrarische bestemming; het bestemmingsplan geeft verschillende mogelijkheden aan voor omzetting naar Wonen of Bedrijven (met wonen).

Kortom, dit perceel biedt u werkelijk fantastische mogelijkheden  om hier uw (Texelse) droom te verwezenlijken!

Ziet u zichzelf deze droom verwezenlijken, neem dan voor meer informatie of een bezichtiging contact op met Joost P. Coutinho van Makelaardij Texel Vastgoed of Bart H.A.M. Lammerts van Voorma en Walch.

Image

Kogerstraat 57
1791 EP Den Burg
Telefoon: 0222 - 313 025
E-mail: info@texelvastgoed.nl

Ontwerp & Techniek: WEBJONGENS