Kogerstraat 57 | 1791 EP Den Burg | telefoon: 0222 - 313 025 | e-mailadres: info@texelvastgoed.nl

Begin 2015 heeft de rijksoverheid het energielabel ingevoerd. Hiermee kunnen kopers en huurders direct zien of een woning in vergelijking met soortgelijke huizen energiezuinig is of juist niet. Het label is onder meer gebaseerd op het bouwjaar van de woning en bedoeld als aanzet om na te denken over mogelijkheden om een woning energiezuiniger en comfortabeler te maken. De woningen zijn ingedeeld in de klassen A tot en met G, waarbij A (groen) staat voor zeer zuinig en G (rood) voor zeer onzuinig). Een energiezuinig huis heeft dubbel glas, goede isolatie, zonnepanelen en energiezuinige verwarming. In het energielabel staan alle kenmerken beschreven.

Alle huiseigenaren in ons land, dat zijn er zo'n vijf miljoen, hebben een voorlopig energielabel ontvangen. Bij verkoop of nieuwe verhuur moet dat voorlopige label definitief worden gemaakt. Dat kan online en de kosten variƫren van een paar euro tot enkele tientjes. Ontbreekt het definitieve label, dan riskeert u een boete van maximaal 405,- euro.

Onze makelaars kunnen u meer vertellen over het energielabel en mogelijkheden om uw (nieuwe) woning energiezuiniger te maken. Bent u benieuwd naar het voorlopige energielabel van een woning? Kijk op www.zoekuwenergielabel.nl.

Facebook

Makelaardij Texel Vastgoed

Kogerstraat 57
1791 EP Den Burg
Telefoon: 0222 - 313 025
E-mail: info@texelvastgoed.nl

 

Privacy Policy

E-mail update

Ontvang nieuwe en gewijzigde objecten als eerste per e-mail

 1. Naam*
  Wat is uw naam?
 2. E-mail*
  Het e-mailadres is niet correct of al in gebruik. Heeft u al een account? Gebruik dan de knop Inloggen
 3. Frequentie
  Invalid Input
 4. Aanbod
  Invalid Input
 5. Invalid Input
 6. Invalid Input
 7. *
  Invalid Input