Kogerstraat 57 | 1791 EP Den Burg | telefoon: 0222 - 313 025 | e-mailadres: info@texelvastgoed.nl

vuurtoren woningen texelTexel heeft haar inwoners veel te bieden: een rijk cultureel leven, kilometerslange zandstranden, een nationaal park, een aantrekkelijk winkelbestand, tientallen sportclubs, basisscholen en voortgezet onderwijs tot en met atheneum en veel rust en ruimte. Het eilandleven is relaxed, zeker in vergelijking met de hectiek van de Randstad.

Er wonen ruim 14.000 mensen op Texel, waarvan bijna de helft in Den Burg. Verder telt het eiland nog zes dorpen: Oudeschild, Oosterend, De Waal, De Koog, De Cocksdorp en Den Hoorn. Ieder met z'n eigen karakteristieken.

De recreatiemogelijkheden zijn groot. De uitgestrekte stranden en het ruime duin- en bosgebied bieden volop mogelijkheden om erop uit te trekken. Daarnaast kun je vooral in De Koog en Den Burg lekker shoppen en is er op het eiland veel te doen voor kinderen, ook met minder goed weer. De frequente bootverbinding maakt Texel goed en snel bereikbaar; ieder uur vertrekt er een boot van en naar het eiland en in drukke tijden wordt er zelfs volgens een halfuursdienst gevaren.

Meer informatie over Texel vindt u op www.texel.nl.

Facebook

Makelaardij Texel Vastgoed

Kogerstraat 57
1791 EP Den Burg
Telefoon: 0222 - 313 025
E-mail: info@texelvastgoed.nl

 

Privacy Policy

E-mail update

Ontvang nieuwe en gewijzigde objecten als eerste per e-mail

 1. Naam*
  Wat is uw naam?
 2. E-mail*
  Het e-mailadres is niet correct of al in gebruik. Heeft u al een account? Gebruik dan de knop Inloggen
 3. Frequentie
  Invalid Input
 4. Aanbod
  Invalid Input
 5. Invalid Input
 6. Invalid Input
 7. *
  Invalid Input