Ons kantoor

texel vastgoed website 1kopieMakelaardij Texel Vastgoed is al sinds 1967 actief op de Texelse onroerend goedmarkt. Ons kantoor was het eerste professionele makelaarskantoor op het eiland. Onze werkwijze is prettig en effectief: met een gezonde mix van traditie en innovatie. Als geen ander kennen wij makelaars de markt en kunnen wij u deskundig adviseren en begeleiden. Een huis kopen of verkopen is een bijzondere gebeurtenis. Dat doen wij niet alleen, maar samen met u. Uw wensen en voorkeuren staan centraal en we betrekken u graag actief bij het aan- of verkoopproces. Gezamenlijk bepalen we de strategie. Wij zorgen ervoor dat uw belangen optimaal worden behartigd.

Ook voor taxaties en bouwtechnische keuringen kunt u bij ons kantoor terecht. Wij zijn SCVM erkend en staan in het Register Vastgoed Taxateurs. Dat houdt in dat onze taxaties worden erkend door o.a. Vereniging Eigen Huis, Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (verstrekker NHG) en het Nederlands Woning Waarde Instituut.

Onze expertise beperkt zich niet tot de woningmarkt. Texel Vastgoed is tevens gespecialiseerd in bedrijfsobjecten en agrarisch onroerend goed. Maar liefst 85 procent van het Texelse bedrijfsmatig vastgoed is bij Texel Vastgoed ondergebracht. Als eerste Texelse makelaar werd Joost Coutinho opgenomen in het register Bedrijfsmatig Vastgoed van de Stichting Certificering Voor Makelaars en Taxateurs (SCVM). Deze onafhankelijke stichting schrijft alleen makelaars in die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en die hun vakbekwaamheid hebben bewezen.

Ons team

joost coutinho

Joost Coutinho

Makelaar/taxateur Joost Coutinho (1960) kent het eiland als geen ander. Bijna 25 jaar geleden werd Joost als makelaar beëdigd. Sinds 2010 is hij mede-eigenaar/ directeur van Texel Vastgoed in Den Burg, waar hij zijn carrière ook startte. 

lees verder

martin trap

Martin Trap

Makelaar Martin Trap (1965), geboren en getogen op het eiland, is een bekende verschijning op Texel. Hij startte in 2000 zijn loopbaan in de makelaardij en maakte kort daarop de overstap naar Texel Vastgoed. Sinds 2010 is hij samen met Joost Coutinho eigenaar/directeur van de grootste eilandmakelaardij. 

lees verder

inge veeger

Inge Veeger – van Heerwaarden
commercieel en administratief medewerker

Aanwezig op:

  • maandag     9.00 - 12.30 uur
  • woensdag    9.00 - 17.00 uur
  • donderdag 13.30 - 17.00 uur
  • vrijdag          9.00 - 17.00 uur

esther desmidt

Esther Blom
commercieel en administratief medewerker

Aanwezig op:

  • maandag     9.00 - 17.00 uur
  • dinsdag        9.00 - 17.00 uur
  • donderdag   9.00 - 12.30 uur
  • vrijdag          9.00 - 12.30 uur