Taxaties

makelaardij grafiekTexel Vastgoed beschikt over erkende, gecertificeerde taxateurs die voor u een deskundig, onafhankelijk taxatierapport opstellen. Onze makelaars/taxateurs zijn erkend en geregistreerd door SCVM, ingeschreven in het Register Vastgoed Taxateurs en aangesloten bij brancheorganisatie VBO Makelaar.

Zowel voor woningen als bedrijfsmatig onroerend goed stellen wij voor u een uitgebreid taxatierapport op dat probleemloos wordt geaccepteerd door alle instanties (o.a. hypotheekverstrekkers, overheden, belastingdienst).

De voordelen van een taxatie door Makelaardij Texel Vastgoed:

  • Onze taxateurs zijn gecertificeerd en geregistreerd bij het kwaliteitsregister SCVM en aangesloten bij een het erkende taxatie-instituut RVT.
  • Wij beschikken over een uitgebreide database met vergelijkbare woningen/objecten
  • Onze taxatierapporten voldoen aan de eisen voor NHG
  • Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door financiële instellingen
  • Het taxatierapport is helder en toegankelijk opgesteld en bevat onder andere de taxatiewaarde, de oppervlakte en inhoud volgens de uniforme NEN2580 norm, een goed leesbare onderbouwing met o.m. staat van onderhoud, wijkgegevens, kadastrale gegevens en foto’s van de woning

Voor het uitvoeren van een taxatie moeten wij beschikken over het eigendomsbewijs van de woning, de kadastrale gegevens en de bouwtekeningen.

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor een taxatie? Neem dan contact met ons op.