Image

Kogerstraat 57 | 1791 EP Den Burg | telefoon: 0222 - 313 025 | info@texelvastgoed.nl

Woning verkopen

Het verkopen van een huis is veelomvattend. U moet de verkoopprijs bepalen, promotie maken, bezichtigingen organiseren en onderhandelen. Texel Vastgoed neemt u die zorg graag uit handen. Onze makelaars kennen de lokale markt en kunnen u begeleiden naar een succesvolle verkoop.

Makelaardij Texel Vastgoed kan u begeleiden tijdens het hele verkoopproces of deeldiensten voor u verzorgen, zoals het opstellen van een koopovereenkomst of het plaatsen van uw woning op belangrijke woningwebsites. Bekijk hieronder welke stappen genomen moeten worden.

Stapsgewijs begeleiden wij u bij de verkoop van uw huis.

Stap 1. Bepalen van de vraagprijs

U heeft besloten dat uw woning in de verkoop gaat, maar voor welke prijs? Onze makelaars kennen de lokale markt en zullen u een realistische vraagprijs adviseren die overeenkomt met de marktwaarde. Daarbij houden wij rekening met zaken als erfpacht, erfdienstbaarheden, technische staat van onderhoud, energielabel en mogelijke gebreken. De koper heeft namelijk het recht om te weten hoe de energiesituatie in uw woning is en of er gebreken zijn.

Image
Stap 5. De onderhandeling

Vooraf hebben wij de biedingstrategie uitvoerig met u besproken. Wij kennen de marges waar binnen wij kunnen opereren en kunnen een bod goed op waarde schatten. Gezamenlijk bepalen we of een bod wordt geaccepteerd of afgewezen of dat we een tegenbod zullen uitbrengen.

Image

Kogerstraat 57
1791 EP Den Burg
Telefoon: 0222 - 313 025
E-mail: info@texelvastgoed.nl

Ontwerp & Techniek: WEBJONGENS