Verkocht onder voorbehoud
Bij de entree van het vissersdorp gelegen, met prachtig uitzicht over de landerijen en het Hogeberggebied, de vrijstaande woonstolp genaamd "Ab-Ovo" met schuren en boerencamping op een perceel eigen grond van 40.080 m².

Omschrijving

Begane grond

Hal/entree met toilet en trapopgang, royale, sfeervolle woonkamer met moderne open keuken, compleet en van alle gemakken voorzien en met close-in-boiler Het boerderijgevoel met origineel vierkant is volop aanwezig. Vanuit de woonkamer komt u in een binnenhal met meterkast, bijkeuken en buitendeur. In de bijkeuken zijn aansluiting voor wasmachine en droger aanwezig. Tevens komt u vanuit de woonkamer in de slaapkamer annex moderne badkamer, welke is voorzien van inloopdouche met dubbele wastafel alsmede vrijhangend toilet. In de woonkamer bevindt zich ook een hoekje om heerlijk relaxed te zitten of om een gedeeltelijk werkplek te creëren, gedeeltelijk afgezonderd van de rest van de woonkamer. Aan de keukenzijde is een tweede binnenhal met deur naar de tuinzijde. De gehele begane grond is voorzien van tegelvloer en vloerverwarming.

Eerste verdieping

Een vide met ruime overloop en drie grote slaapkamers Naast de drie slaapkamers op de verdieping ook een ruime, moderne en luxe badkamer. Tevens voorzien van vloerverwarming.

Tweede verdieping

Via een vaste trap kunt u de zolderverdieping bereiken. Een grote ruimte met veel bergruimte. Ook zou u hier de mogelijkheid hebben een vierde slaapkamer te realiseren.

Bijzonderheden

Achter de woning bevinden zich nog: Een grote loods, waarin thans: paardenboxen, een gedeelte voor schapen en een aparte werkplaats (6x8 m en voorzien van krachtstroom). De schuur meet ca 27x30 meter. Een sanitairgebouw ten behoeve van de achtergelegen boerencamping. De camping bestaat thans uit 15 kampeerplaatsen. Een aan de rechterkant van het toegangspad gelegen schuurtje/hobbyruimte, groot ca 11x8 meter. Rondom de woning en de schuren grasland, welke gebruikt wordt voor de paardenhouderij. Tevens een paardenbak achter de schuren. Laat u op ons kantoor informeren over de mogelijkheden!

Kenmerken

 • Type woning: woning
 •   eengezinswoning
    vrijstaande woning
 • Bouwjaar: 1925
 • Slaapkamers: 4
 • Kamers: 5
 • Verdiepingen: 3
 • Perceelgrootte: 40080 m²
 • Inhoud: 945 m³
 • Gebruiksoppervlakte: 190 m²
 • Aanvaarding: in overleg

Brochure

Wilt u de informatie over dit object op uw gemak uitprinten en nalezen? Dan kunt u hier eenvoudig de brochure downloaden:

Download brochure

De locatie