Image

Kogerstraat 57 | 1791 EP Den Burg | telefoon: 0222 - 313 025 | info@texelvastgoed.nl

KANTOORSTRAAT 9A - DEN BURG
9 Kantoorstraat , Den Burg, Noord-Holland, 1791 CE, Nederland € 3.154 per maand, exclusief BTW
Bedrijfs onroerend goed Verhuur
16
Kenmerken
Type woning:
Bedrijfspand, commerciële ruimte.
Publicatie datum:
okt 17, 2022
Energie
Isolatie:
Geïsoleerd naar de huidige maatstaven voor commerciële ruimten.
Bouwjaar woning
Bouwjaar:
2022
Inrichting
Type
Leeg
Type bedrijfsruimte
Type
Kantoorruimte, Praktijkruimte, Winkelruimte
Gebruiksoppervlakte:
ca 166 m² (óf in twee units van ca 83 m²)
Bijgewerkt op: dec 01, 2023

Te huur in het centrum van Den Burg:

Texel

15.000 inwoners en 1,4 miljoen toeristische overnachtingen per jaar. Toeristen verblijven er gemiddeld vijf dagen tot één week. Om te fietsen, wandelen en plaatsen te bezoeken. En in die plaatsen te kopen, uit te rusten, te drinken en te eten.

Den Burg

Met 7.500 inwoners de grootste plaats op Texel. Veel Texelaars doen hier hun boodschappen. Toeristen vanuit heel Texel bezoeken Den Burg meerdere malen in de week dat zij op Texel zijn. M.u.v. de wintermaanden is het altijd druk in het centrum. Reden voor vrijwel alle nationale retailers om juist hier een vestiging te hebben (AH, Jumbo, Aldi, Lidl, Ekoplaza, Kruidvat, Etos, DA, Gamma, etc). Bijna overbodig te noemen : rijk aan horeca, nodig om de constante flow van bezoekers op te vangen.

Jelleboog

Hartje centrum Den Burg, blikvanger vanaf de Vismarkt en de Binnenburg, vlakbij de wekelijkse markten. Bezoekers lopen nieuwsgierig van Vismarkt naar Binnenburg, en omgekeerd. Sinds 1972 is er een Spaans restaurant. In 2023 zijn in de boog 14 nieuwe woon appartementen gebouwd, met daaronder op de begane grond 4 nieuwe commerciële ruimtes. In de eerste is nazomer 2023 een mediterrane lunchroom geopend, de lunch zat direct vol. De tweede ruimte is sinds kort beschikbaar, de derde ruimte Kantoorstraat 9A waar het in deze advertentie om gaat komt in december 2023 beschikbaar. De vierde is eigendom van een horeca ondernemer op de Vismarkt. De Jelleboog ondernemers hebben de straat schoongemaakt, plantenbakken geplaatst, een gezamenlijk terrasje in de boog gemaakt. Er is een plan hoe de straat verder te verfraaien voor seizoen 2024. De gemeente heeft besloten de bestrating van de Jelleboog geheel te vernieuwen, in dezelfde stijl van de recent aangelegde bestrating van de Vismarkt er vlak naast. Alles is er op gericht De Jelleboog (= Kantoorstraat) één van de gezelligste straatjes te laten worden van centrum Den Burg.

Het thans te huur komende gedeelte Kantoorstraat 9A is gesitueerd in het middengedeelte van het nieuwbouw project met een vloeroppervlakte van circa 166 m² (VVO), óf eventueel in twee units van ca 83 m². Het bedrijfsgedeelte wordt CASCO PLUS opgeleverd (= zandcementen dekvloer gelegd, wanden gestukt en wit geverfd, meterkast met water en elektriciteit aangelegd, rioolaansluiting, afvoerschacht naar het dak, 3 manshoge reclameborden met foto’s, gezamenlijk terrasje voor de deur).

De basis is dus kant-en-klaar, en de huurder kan geheel naar eigen wens zelf gebruiksdoel, vloerbedekking en inrichting verzorgen (uiteraard mede in overleg met verhuurder). De ruimte heeft thans één brede deur met raampartijen links en rechts aan de Kantoorstraat, een mooie entree met ruim daglicht. Bij een eventuele splitsing in twee gedeeltes kan er na de brede huidige deur mogelijk een gezamenlijke entree gemaakt worden met twee glazen deuren in V-vorm.

De bestemming "Centrum 1" maakt onder andere detailhandel, kantoor, dienstverlening en horeca tot  ne met categorie 2 mogelijk. De Kantoorstraat ligt midden in het gezellige hart van Den Burg. Het zeer fraaie ontwerp is van GeO architecten uit Schagen. Op Texel is dit bureau onder andere bekend van de nieuwbouw op de Groeneplaats te Den Burg.

Voor meer info over commerciële ruimtes kunt u contact met ons kantoor opnemen: 0222-313025 |

We hebben een PDF-presentatie gemaakt met alle essentiële informatie over: KANTOORSTRAAT 9A - DEN BURG .
Plattegrond
Image

Kogerstraat 57
1791 EP Den Burg
Telefoon: 0222 - 313 025
E-mail: info@texelvastgoed.nl

Ontwerp & Techniek: WEBJONGENS