Prijs op aanvraag
Op een uitstekende locatie in een drukke winkelstraat gelegen woon/winkelpand met een totaal front van iets meer dan 16 m. Perceel grootte: 600 m². Direct nabij AH en parkeerterreinen. Thans is in het pand gevestigd een juwelier/opticien, en de zaak is als going concern eventueel ook ter overname. Het pand kent vanwege de bestemming die er op rust, een diversiteit aan gebruiksmogelijkheden. Bestemming : Centrum I; laat u gerust informeren. Naar gelieve kan de indeling zowel op de begane grond als op de verdieping worden gewijzigd. Thans: ongeveer 108 m² BVO als zakelijk in gebruik en ongeveer 50 m² in gebruik als wonen (begane grond, + 1e en 2e verdieping) ongeveer 152 m². Achter het gebouw ligt een royale en sfeervolle “stadstuin”.

Omschrijving

Begane grond

Indeling winkel: verkoopruimte, werkplaats met toilet en oogmetingskamer. Het winkelgedeelte heeft een front van bijna 7 meter. De woning: hal/entree met toilet, trapopgang en trapkast, keuken en ruime woonkamer. Openslaande deuren naar de tuin en tevens voorzien van houthaard/kachel (JØTUL) geïsoleerd rookkanaal. Op de verdieping: grote overloop met berging, badkamer in afbouw, 4 (thans 3) slaapkamers. Op de 2e verdieping grote zolder met stahoogte en nog eens 2 slaapkamers.

Bijzonderheden

Bij het geheel behoren verder nog een stenen buitenberging en een houten tuinhuis. De besloten tuin, voorzien van vijver, ademt een prettige sfeer uit.Al gedacht aan een combinatie met B&B? De makelaar vertelt u graag meer!

Kenmerken

  • Type woning: winkelruimte
  • Bouwjaar: 1937
  • Perceelgrootte: 600 m²
  • Inhoud: 700 m³
  • Verkoopoppervlakte: 108 m²
  • Aanvaarding: in overleg

Brochure

Wilt u de informatie over dit object op uw gemak uitprinten en nalezen? Dan kunt u hier eenvoudig de brochure downloaden:

Download brochure

De locatie